У Львові оголосили нагороду за інформацію про догхантерів

У Львові громадський сайт Форпост оголосив винагороду у 1000 гривень за інформацію про догхантерів.

Про це йдеться на сайті видання.

В повідомленні йдеться, що у Львові знову почастішали випадки отруєння собак. У багатьох районах міста – Сихів, Левандівка, вулиці Стрийська, Наукова, Тарнавського тощо – виявлено невідому речовину. Під загрозою не лише життя чотирилапих, а й безпека та здоров’я дітей, які граються на вулиці.

«Колектив редакції одностайно прийняв рішення долучитися до викорінення з наших вулиць цього жахливого явища. Ми прийняли рішення встановити нагороду у 1000 гривень за інформацію про догхантерів. Для цього громадянину необхідно звернутися в поліцію та повідомити про свій крок редакцію ФОРПОСТУ. Якщо інформація підтвердиться, і негідника буде спіймано – ми зобов’язуємося виплатити уважному і свідомому громадянину його винагороду. Телефон: 096 222 25 25 (Олег Радик)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у соцмережах вкотре почастішали повідомлення що у різних частинах міста люди знаходять на снігу сліди невідомої рожевої речовини.

Додамо, у Львові на початку грудня відновились випадки отруєння тварин та заклики у соцмережах розкидати отруту у місцях вигулу. Що особливо мало би насторожувати, так це випадок із підкиданням отрути на території першого Dog-парку, який відкрили у Львові спеціально для чотирилапих.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: