Війна за бурштин: суд заарештував чотирьох учасників стрілянини в Олевську

385285708

У Житомирській області суд заарештував чотирьох учасників стрілянини в Олевську, ще одного - помістив під домашній арешт.

Про це інформує УНІАН.

Як повідомила співробітник відділу комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області Ольга Номерчук, у ці вихідні правоохоронцями встановлено вже більше 30 осіб, які брали участь у резонансному конфлікті в Олевську 16 січня з обох сторін.
«Із цих людей п`ятьом підозрюваним станом на сьогодні вже оголосили про підозру, а ще чотирьом – про арешт з можливістю внесення застави, також ще одного одного відпустили під домашній арешт. Усі ці люди є учасниками олевського конфлікту із так званої львівської сторони», - зазначила Номерчук.
Наразі правоохоронці беруть зразки ДНК у всіх учасників конфлікту та проводять інші експертизи.

Номерчук уточнила, що з огляду на резонансну стрілянину, також буде проведено кадрові зміни в Олевському райвідділі поліції, де окремих керівників звільнять з роботи.

Нагадаємо, що в ніч на 16 січня у результаті збройного конфлікту в Олевську Житомирської області вогнепальні поранення дістали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання йому медичної допомоги.
Після стрілянини зловмисники, точна кількість яких наразі встановлюється, утекли на трьох автомобілях.
Поліція розпочала кримінальне провадження, попередня правова кваліфікація події - «Замах на вбивство» (ст.15 та ст. 115 Кримінального кодексу України), та «Хуліганство» (ч. 4 ст. 296 ККУ).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: