«Фіксованих випадків отруєнь тварин від розлитої на деяких вулицях невідомої речовини нема», – ЛМР

Як повідомили в ЛКП «Лев», фіксованих отруєнь тварин від розлитої на деяких вулицях невідомої речовини нема. Однак, мешканців просять при виявленні такої речовини звертатись у поліцію або приносити зразки речовини в ЛКП «Лев» для проведення лабораторного дослідження. Також нагадуємо, що зараз у місті не проводиться дератизація.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Фіксованих випадків отруєнь тварин від розлитої на деяких вулицях невідомої речовини нема. Також стверджувати, що це отрута, не можна без належного дослідження. Вчора один мешканець приніс в ЛКП «Лев» зразок речовини, але його не достатньо для лабораторного аналізу. Чи ця речовина токсична, чи ні зможемо сказати лише після дослідження. Тому просимо мешканців у випадку виявлення невідомої речовини звертатись у поліцію, або завезти зразок в ЛКП «Лев» на перевірку. Також просимо усіх завернути увагу на первинні заходи профілактики отруєння та невідкладної допомоги тваринам у випадку, якщо тварина з`їла отруту», - розповіла Оксана Кошак, директор ЛКП «Лев».

Нагадаємо, що у соцмережах вкотре почастішали повідомлення про отруєння тварин, а також про те, що у різних частинах міста люди знаходять на снігу сліди невідомої рожевої речовини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: