«КСГ Банк» таки ліквідували

Окружний адміністративний суд Києва підтвердив правомірність рішення Національного банку України про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію «КСГ Банку».

Окружний адміністративний суд Києва підтвердив правомірність рішення Національного банку України про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію «КСГ Банку», передає УНІАН.

Як повідомляється на сайті НБУ, відповідну постанову ухвалено за позовом одного з акціонерів банку Сергія Касьянова, який вимагав скасувати рішення НБУ від 30 серпня 2016 року і зобов’язати регулятора відновити роботу фінустанови.

Як повідомлялося, Національний банк 30 серпня ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію «КСГ Банку» за систематичні порушення законодавства у сфері запобігання і протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Наприкінці грудня 2016 року правоохоронці в рамках розслідування за фактом протиправного заволодіння коштами в «КСГ Банку» на суму понад 386 млн грн провели одночасні обшуки за 13 адресами приміщень банку, його службових осіб і колишніх власників.

«КСГ Банк» (раніше «Європейський банк раціонального фінансування») працює на ринку України з 1993 року. Основними акціонерами банку були Сергій і Ксенія Касьянові, а також Олександр Шепелєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: