Після смерті другого учасника перестрілки в Олевську поліція перекваліфікувала розслідування на «умисне вбивство»

На Житомирщині після смерті другого учасника перестрілки в Олевську поліція перекваліфікувала розслідування із «замаху» на вбивство» на «умисне вбивство».

Про це інформує УНІАН.

Як повідомила кореспонденту УНІАН в. о. керівника відділу комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області Ольга Номерчук, загалом розслідується замах на вбивство, умисне вбивство, незаконне поводження зі зброєю та хуліганство.
За її словами, навіть після завершення розслідування цієї резонансної справи у регіоні буде перебувати спецпідрозділ, який оперативно реагуватиме на виклики.

В ніч на 16 січня у результаті збройного конфлікту в Олевську вогнепальні поранення дістали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання йому медичної допомоги.
Після стрілянини зловмисники, точна кількість яких наразі встановлюється, утекли на трьох автомобілях.

Начальник Головного управління Нацполіції у Житомирській області В’ячеслав Печененко стверджував, що даний конфлікт виник виключно на побутовому грунті.
Як відомо, в Олевському районі Житомирщини масово незаконно видобувають бурштин.
Сьогодні раніше повідомлялось, що в поліції завершено службове розслідування щодо цієї справи, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 працівників обласної поліції. Двох з них – начальника відділення поліції та керівника одного з його підрозділів звільнено зі служби в поліції. Заступника начальника Олевського відділення звільнено з посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: