Ремонт траси Одеса-Рені буде завершено в 2017 році

Ремонт траси Одеса-Рені буде завершено в 2017 році.

 

Про це голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов заявив сьогодні під час наради в місті Ізмаїлі, яка пройшла в рамках робочої поїздки до південних районів регіону, передає УНІАН.

У нараді взяв участь голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, а також представники керівництва районних центрів Ізмаїл, Болград, Рені і відповідних райдержадміністрацій.
Степанов наголосив, що найголовнішим завданням вважає завершення ремонту автодороги Одеса-Рені в 2017 році. Він зазначив, що хотів особисто проїхати трасою автомобілем, щоб вивчити її реальний стан.
«Дуже хотів сам побачити і відчути цю відому трасу, і впевнений, що ми закінчимо ремонт до кінця року», - заявив Степанов.

Він розраховує знайти необхідне для заміни дорожнього полотна фінансування. Зокрема, керівник ОДА вважає, що на зазначені цілі надійдуть гроші з держбюджету, а також кошти надпланових показників Одеської митниці.
Також під час робочого візиту Степанов заявив, що докладе максимум зусиль для будівництва міського палацу спорту в Ізмаїлі.
«Ми зробимо все, аби 123 млн грн з місцевого бюджету і 41 млн грн з обласного бюджету розвитку пішли на фінансування значущих інфраструктурних проектів», - зазначив голова ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: