СБУ припинила діяльність наркоугруповання, члени якого ввозили та продавали кокаїн і психотропні речовини

Співробітники Служби безпеки України припинили у Києві діяльність потужного наркоугруповання, учасники якого контрабандою ввозили з європейської країни кокаїн та психотропні речовини.

Про це інформує УНІАН.

Правоохоронці встановили, що зловмисники замовляли наркотики та отримували їх поштовими відправленнями, а потім реалізовували наркозалежним особам у столичному регіоні.

Співробітники спецслужби затримали двох кур’єрів наркоугруповання у Подільському та Дніпровському районах столиці під час отримання посилок з кокаїном, таблетками психотропів МДМА та ЛСД. Згодом оперативники СБУ затримали у Києві чотирьох організаторів наркобізнесу, один з яких виявився громадянином Росії. Під час обшуків за їх місцем проживання правоохоронці вилучили ще партію кокаїну та ЛСД.
Слідчими СБУ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотиків, психотропних речовин). Всім учасникам наркоугруповання оголошено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: