У Стрию взято під варту серійного злодія

Зловмисника, якого підозрюють у скоєнні  низки крадіжок на території міста Стрий, за рішенням суду взято під варту. Досудове розслідування триває

Як встановили працівники Стрийського відділу поліції, у червні минулого року чоловік викрав у місцевого мешканця мобільний  телефон та гаманець. Скориставшись цим телефоном, зловмисник зняв з банківської картки потерпілого, що була у гаманці, понад 27 000 гривень.

«Наразі нами доведено причетність 39-річного мешканця Дрогобича   більш, ніж до десяти  кримінальних правопорушень.  Переважно це крадіжки з автомобілів. Зловмисник - неодноразово судимий. Він приїзджав з Дрогобича до Стрия для скоєння злочинів»,- розповів начальник  Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Зловмисникові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років абопозбавлення волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: