Віту Заверуху випустили з СІЗО (відео)

372640

Віту Заверуху, яку підозрювали у розстрілі міліціонерів у Києві, випустили із СІЗО під заставу.

Про це повідомили у Національному центрі правозахисту.

«Віта Завірюха на свободі! Олексій Тамразов вніс заставу, і мила дівчинка вийшла з СІЗО. Не можемо не відмітити, що Олексій, попри скромність та непублічність, людина, яка з особистих переконань зробила надзвичайно багато для фронту та політв'язнів. Тамразов з перших років війни регулярно допомагає українським збройним силам», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається: «Ми вважаємо, що Віта Завірюха не брала участі у розстрілі «беркутів».

Зусиллями активістів С14 та Національного центру правозахисту розпочали кампанію з визволення дівчини наприкінці весни 2016-го року і спільними зусиллями громадськості та депутатів удалося визволити Віту.

«Молода українка вийшла на волю, дотримуватиметься всіх законних процедур та на судах доведе власну невинуватість. Приємно відзначити, що адвокат Дмитро Біловчук на запрошення Національного центру правозахисту викликався добровольцем допомогти по справі дівчини і надав висококласну юридичну допомогу своїй підзахисній», – повідомляється.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 4 травня, близько 01:30, у Деснянському районі Києва під час затримання підозрюваних двоє міліціонерів загинули, ще троє отримали поранення. Згодом були затримані четверо підозрюваних, серед яких і Віта Заверуха.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: