Донька Майкла Джексона вважає, що її батько був убитий

2b02jaci__213649_650x410

В інтерв'ю журналу Rolling Stone 18-річна Періс Джексон сказала, що переконана у тому, що смерть її батька «була підлаштована».

Про це пише ВВС з посиланням на Rolling Stone

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року від передозування потужним знеболювальним препаратом пропофолом. Його доктора Конрада Мюррея пізніше визнали винним у ненавмисному вбивстві.
Але його донька, якій на той момент було 11 років, вважає, що громадськість знає лише частину історії. За її словами, батько натякав на те, що його можуть вбити.

«Іноді він говорив: «Одного разу мене вб'ють», - розповіла Періс.
Коли журналіст запитав її, чи переконана вона в тому, що її батька вбили, вона відповіла: «Абсолютно».
«Тому що це очевидно. Все вказує на це. Це звучить як теорія змови... але справжні фанати і всі члени сім'ї знають про це. Ця [смерть] була підлаштована», - каже Періс Джексон.
За її словами, багато хто бажав смерті її батька, і зараз вона розігрує «шахову партію», аби притягти їх до відповідальності. Втім, жодних імен вона не назвала.
У своєму інтерв'ю Rolling Stone Періс також із захватом говорила про методи Майкла Джексона із виховання дітей, назвавши йго неперевершеним кухарем, який «лаявся неначе моряк». Вона також заперечила припущення, що він не є її біологічним батьком.

«Він мій батько, - каже Періс. - Він завжди буде моїм батьком. По-іншому ніколи не було й не буде. Люди, які дуже добре знали його, кажуть, що впізнають його в мені настільки, що стає навіть моторошно».
«Я вважаю себе чорною», - наполягає вона і додає, що батько якось «подивився мені в очі, вказав на мене пальцем, і сказав: «Ти - чорна. Пишайся своїм корінням».
Періс було усього 11 років, коли помер Майкл Джексон. Вона розповіла, що досі носить його африканський браслет, який того дня няня зняла із його тіла.
«Він досі пахне ним», - додала дівчина.

У Майкла Джексона залишилися троє дітей - дочка Періс і сини Майкл Джозеф Джексон молодший і Прінс Майкл Джексон II.
Періс Джексон також відкрито розповіла про депресію і про спробу самогубства, до якої вона вдалася влітку 2013 року.
«Я божеволіла. Насправді я з'їхала з глузду. Я пережила багато чого - як то підліткові страхи. І я долала депресію й страхи без будь-чиєї допомоги», - розповіла вона журналу.
Після того, як Rolling Stone опублікував її інтерв'ю, Періс Джексон повідомила в соціальних мережах, що не коментуватиме свої слова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: