Мери міст Львівщини не готові приймати наше сміття, – Садовий

Міста області у які під час засідання комісії з надзвичайної ситуації пропонувалося вивозити львівське сміття не готові його приймати.

Міста області, у які під час засідання комісії з надзвичайної ситуації пропонувалося вивозити львівське сміття, не готові його приймати. Про це у коментарі журналістам після засідання комісії розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

«У мене складається враження, що у деяких людей, які працюють на державу, очі закриті і вони не бачать проблему. Керівництво держави поінформовано поденно про ситуацію у Львові. Дивно стояти збоку і спостерігати. Сьогоднішня комісія зібралася на наше неодноразове прохання, але для мене цінний результат який буде. Я говорив з мерами міст, які були сьогодні запрошені, питав чи готові вони приймати відходи. Вони кажуть, що неготові. То чому ж вони мовчали?» – заявив Садовий.

Він розповів, що департамент ЖКГ ЛОДА працює спільно з міським департаментом.

«Є шість перевізників, є денний об’єм відходів. І до кінця дня ми побачимо, скільки можна буде захоронювати на полігонах області. Має бути результат, а не імітація процесу», – заявив міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: