На кордоні з Польщею впіймали 153 нелегалів у 2016 році

Торік польські прикордонники затримали на так званому «зеленому» кордоні (весь кордон за винятком КПП, – ред.) з Україною 153 нелегальних мігрантів.

Торік польські прикордонники затримали на так званому «зеленому» кордоні (весь кордон за винятком КПП, – ред.) з Україною 153 нелегальних мігрантів

Це на 49 осіб більше, ніж у 2015 році, повідомляє Укрінформ.

Найбільше серед нелегальних мігрантів, які намагалися перетнути з боку України кордон з Польщею є українців (60 осіб) та громадян Туреччини (35).

Крім того, «зелений» коридор намагалися перетнути також громадяни Росії (13), Гвінеї (10), Грузії (9), Іраку (7), Вірменії (5), по два громадянина Білорусі, Сирії, Казахстану, двоє осіб без громадянства та по одному громадянину Ізраїлю, Сенегалу, Таджикистану, В’єтнаму, Молдови та Конго.

У той же час на кордоні Польщі з Білоруссю торік затримано 20 нелегальних мігрантів (найбільше білорусів (8) та росіян (5), а з Росією – 2 (росіяни).

В 2015 році на польському кордоні з Україною було затримано 104 нелегали, серед яких найбільше було українців (26), в’єтнамців (13), грузинів та іракців (по 12), а також росіян (8).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: