Синютка закликав Садового не займатися спекуляціями і популізмом

Голова ЛОДА Олег Синютка і міський голова Львова Андрій Садовий вступили у публічну перепалку під час засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій.

Про це інформує кореспондент ІА Дивись.info

«Масово відмовляються полігони приймати відходи зі Львова  мотивуючи небажанням мати проблеми з тими чи іншими структурами. Куди ми сьогодні можемо вивозити відходи? Думаю це можна організувати системно в межах області, якщо цього недостатньо, в межах Західної України», - заявив під час свого виступу Андрій Садовий.

«Чи провели ви переговори з місцевими органами влади?» – запитав Олег Синютка. «Так, звичайно, але не всі громади  мають можливість підписувати угоди через тиск, який на них чиниться», - відповів Садовий.

«Є конкретні факти факти тиску? Оприлюдність. Тут є ЗМІ, керівник управління нацполіції, ми ці факти занотуємо як рішення комісії і передамо в правоохоронні органи. Якщо таких фактів немає, давайте не будемо  займатися спекуліціями і популізмом», - заявив Олег Синютка.

«Я прийшов сюди щоб почути адреси, куди вивозити відходи. Якщо таких адрес не буде, то я розумію що ми зібралися даремно», - заявив Садовий.

«Я так розумію, що фактів тиску немає», - підсумував Олег Синютка . «Якщо будуть факти тиску, вони будуть передані в правоохоронні органи. Це не є місце щоб їх розслідувати», - заявив Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: