Цьогоріч у Львові відремонтують 25 ліфтів

be7b406503876b6dd3192bb16bb97836_L

На засіданні комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики депутати затвердили титульні списки об’єктів з модернізації із заміною ліфтового обладнання та капітального ремонту ліфтового господарства на 2017 рік.

Як повідомив директор ЛМКП «Львівсвітло» Олександр Лазуткін, цього року заплановано модернізувати 25 ліфтів та встановити один. Зокрема, для ремонтів 5-ти ліфтів Личаківського району передбачено 1 млн. 250 тис. грн. У Франківському районі заплановано відремонтувати 9 ліфтів на суму 3 млн.800 тис.грн. , у Залізничному районі 2 ліфти на суму 1 млн. грн., у Шевченківському районі 9 ліфтів на суму 6 млн. 450 тис. грн., у Галицькому районі встановлять один ліфт на суму 1 млн.200 тис. грн.

На думку голови комісії Остапа Доскіча, ліфтове господарство міста уже давно потребує оновлення.

«Ми можемо кожного року виділяти кошти для «гасіння пожежі», тобто на поточні ремонти ліфтів. Треба, на мою думку, більш комплексно підійти до вирішення цього питання. Першочергово, йдеться про детальний аудит стану ліфтового господарства для чіткого розуміння ситуації. Адже йдеться про техніку безпеки, людські життя».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: