У Львові відкриють новий експериментальний театр

Сьогодні, 25 січня, відбулась прес-конференція з приводу майбутнього відкриття експериментального театру на території колишнього заводу.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

На цьому заході, ініціатор відкриття, американський режисер Сез Баумрін розповів про всі особливості театру, про прем’єру «Чужинець на чужині», яка відбудеться 26 і 27 січня, а також про майбутні напрями розвитку театрального проекту і мистецького простору.

«Театр Гершом – це експериментальний театральний проект, побудований на поєднанні різноманітних форм мистецтва: музика, танець, візуальні мистецтва, акторська гра, спів. Використовуємо форму імпровізації та спільного пошуку.

Наша мета – розвивати творчий потенціал митців, акторів, танцівників, музикантів тощо, одночасно перетворюючи колишній завод на мистецьке середовище .

Ми ставимо собі ціль піднімати питання про суспільні і особистісні проблеми, шукаючи відповідь у формі театру чи поєднанні різних видів мистецтва; розвивати проект не тільки у контексті Львова, але й в контексті всієї України та налагодити співпрацю з міжнародними театральними спільнотами; підтримувати створену платформу у Львові на постійній основі»,- зазначив режисер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: