Через блокування залізниці на Луганщині прокуратура відкрила провадження

За фактом блокування активістами залізничної колії у Луганській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.279 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у прокуратурі Луганської області, передає УНН.

«Відкрито кримінальне провадження відділом поліції за ч.1 ст.279 ККУ – це блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту», – повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області.

При цьому, за даними прес-служби наразі прокуратура здійснює процесуальне керівництво у цьому кримінальному провадженні.

«Зараз ще рано говорити про оцінку вказаних дій учасників акції, але ми будемо контролювати хід даного кримінального провадження та хід досудового розслідування», – уточнили у відомстві.

Нагадаємо, ветерани почали третій етап блокади торгівлі з окупантами. Заблокована залізниця Луганськ – Лисичанськ – Папасна, бiля Гірське-Золоте. Серед учасників блокади є нардеп Володимир Парасюк.

За даними поліції, активісти продовжують блокувати потяг, який рухався у бік окупованої території Луганської області.

Напередодні ввечері активісти зупинили потяг, який ледь не протаранив блокпост ветеранів АТО на залізниці Луганськ-Попасна.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: