У Львові обговорили детальний план району Білогорщі

У СЗШ № 65 відбулось публічне представлення внесення змін до детального плану території, обмеженої вулиці Роксоляни та вулиці Білогорща у м. Львові.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ПП «Науково-виробнича фірма «Рутенія», передає інформаційний портал депутатів ЛМР.

Як повідомив головний архітектор проекту Юрій Криворучко, коригування передбачає врахування меж ділянок відповідно до публічної кадастрової карти по вул. Смакули у м. Львові, створення в межах санітарно-захисної зони кладовища паркової зони, коригування меж ділянок по вул. Сьомій Білогорській та вул. Восьмій Білогорській відповідно до існуючого плану відводу земельних ділянок.

626f6146f59d48b5efdf954f07d3a06c_XL

Як йдеться у пояснювальній записці, коригування ДПТ району у межах вул. Роксоляни - вул. Білогорща у м. Львові відбулося в наступних архітектурно планувальних рішеннях:

1. Вул. Смакули: врахування меж ділянок згідно публічної кадастрової карти України, наданих у власність мешканцям даного району; зміни до зонінгу території: в частині громадської зони Г-3 виділено зону житлової забудови Ж-1 в межах ділянок згідно публічної кадастрової карти України.
2. У межах санітарно-захисної зони кладовища запроектовано паркову зону з можливістю влаштування меморіальних територій і доріжок для спокійного відпочинку мешканців.
3. Вулиці Сьома Білогорська і восьма Білогорська: межі ділянок і розташування проектованої житлової забудови відкореговано згідно існуючого плану відводу земельних ділянок (час виконання плану відводу – 1990-і р.р.).
4. Вул. Лаврівського: враховано нові наділи земельних ділянок під житлову забудову, згідно кадастрової карти. Зміни внесено в зонінг.
5. Вул. Лаврівського: Фрагмент території між вул. Лаврівського зарезервовано для спортивної функції району. Зміни внесено в зонінг.
6. Вул. Стадників: вздовж всієї протяжності вулиці відкориговано червоні лінії із 25м до 15 м в червоних лініях.
7. Парк Білогорський: велосипедну доріжку в межах парку скорочено і запроектовано без червоних ліній.
8. Вул. Білогорща: червоні лінії відкориговано з 25 м до 15 м в червоних лініях. Враховано межі ділянки гаражного кооперативу згідно плану відводу (час виконання плану відводу – 1990-і рр.).
9. Вул. Широка: враховано Ухвалу сесії ЛМР щодо відводу земельної ділянки під спортивну функцію за адресою вул. Широка, 100. Зміни внесено в зонінг.

У детальному плані враховані інвестиційні наміри будівництва для території у межах вул. Роксоляни - вул. Білогорща на І етап реалізації детального плану території від 3 років до 7 років та дані орієнтовні показники на розрахунковий етап дії детального плану території на термін до 15-20 років.

Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. Роксоляни та вул. Білогорща у м. Львові триватиме із 12 січня 2017 року по 06 лютого 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: