Ув’язнений слідчого ізолятора Києва помер від тяжких тілесних ушкоджень

maxresdefault

20-річний ув’язнений слідчого ізолятора Києва помер від тяжких тілесних ушкоджень, слідчі розпочали досудове розслідування.

Про це інформує УНІАН.

Як повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції України в м. Києві, хлопець помер у лікарні, не опритомнюючи.
Повідомлення про госпіталізацію із травмою голови у міську клініку ув’язненого слідчого ізолятора надійшло до чергової частини Шевченківського управління поліції. Під час спілкування з працівниками слідчо-оперативної групи фельдшер медичної частини пояснив, що непритомного ув’язненого з ознаками насильства виявили на його спальному місці. Тому відразу було прийнято рішення про невідкладну госпіталізацію у лікарню, де хлопець через деякий час помер.
З метою встановлення причини смерті тіло померлого направили на судово-медичну експертизу, яка повинна показати тяжкість тілесних ушкоджень, а також механізм їх утворення.

На місці події правоохоронці нічого не виявили та під час опитування свідків – п’яти осіб, котрі перебували разом із потерпілим, – жодної інформації не отримали.
Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відомості про подію внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: