Докорегувався. Посіпаку бойовиків відправили за грати на шість років

Завершено судовий розгляд кримінального провадження стосовно 57-річного мешканця Авдіївки, який протягом липня-серпня 2015 року співпрацював з представниками терористичної організації «ДНР».

Про це повідомили в ГПУ.

Пособник терористів регулярно по телефону передавав бойовикам дані щодо місць дислокації та переміщення військовослужбовців та військової техніки Збройних Сил України, а також інших військових формувань, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції в Авдіївці Донецької області. Окрім цього встановлено, що чоловік корегував місця необхідного артилерійського обстрілу терористами українських військовослужбовців.

Зазначені дії були припинені співробітниками Служби безпеки України у зв'язку із затриманням спільника терористів у жовтні 2015 року.

Завдяки чіткій позиції державного обвинувачення, яке підтримувала Костянтинівська місцева прокуратура, провину підозрюваного доведено у суді.

За скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст. 258-3 КК України (сприяння діяльності терористичної групи чи терористичної організації), його засуджено до 6 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: