Ще одну жінку Трамп назвав огидною

Президент США Дональд Трамп відповів на різкі слова співачки Мадонни. Під час протесту у Вашингтоні Мадонна прямим текстом «послала» Трампа з використанням нецензурного слова.

Про це пише ВВС Україна.

«Ось чесно, вона огидна. Мені здається, вона дуже сильно нашкодила сама собі [цими висловлюваннями]. І мені здається, вона зашкодила всій ідеї [маршу]», - сказав Трамп в інтерв'ю телеканалу Fox News.
Нецензурні вислови Мадонни на адресу Трампа, що викликали широкий резонанс в американській пресі, прозвучали 21 січня під час виступу співачки у Вашингтоні. Вона виголосила промову на жіночому марші проти сексизму, у якому звинувачують Трампа.

Телепень чи геній? Спецогляд до інавгурації 45-го Президента США (інфографіка, фото)

У своїй промові Мадонна прямим текстом "послала" Трампа з використанням нецензурного слова, а також зізналася, що після його обрання була настільки зла, що нібито подумувала про те, щоб підірвати Білий дім.
Телеканал CNN, який показував мітинг в прямому ефірі, після грубих висловлювань співачки тимчасово перервав трансляцію її виступу і вибачився перед глядачами, пояснивши, що не очікував від Мадонни таких слів. Незабаром трансляцію відновили.
На фоні скандалу, що розгорівся, радник президента США Ньют Грінчіч закликав заарештувати Мадонну, назвавши її слова «проявом нового лівого фашизму». Незабаром свої висловлювання прокоментувала і сама співачка.
Мадонна заявила, що процитована в ЗМІ частина її промови була грубо вирвана з контексту, тому що головним посилом виступу в цілому був заклик не давати волю гніву. Вона зазначила, що не вважає себе жорстокою людиною і жодному разі не пропагує насильство.
За словами співачки, в промові було багато метафор. Не виключено, що до таких належав і пасаж про підрив Білого дому. Крім того, в повній версії виступу чути, що співачка відразу ж визнає, що такий необдуманий вчинок все одно нічого не змінив би.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: