Вночі львівські патрульні влаштували погоню за водієм-порушником (Відео)

Злісний порушник, позбавлений водійського посвідчення, знову втікав від патрульних.

Уночі, на перехресті вулиць Кульпарківської та Наукової, патрульні помітили автомобіль ВАЗ 2108, який порушив правила дорожнього руху. Він рухався в напрямку села Сокільники. Інспектори подали йому вимогу про зупинку спеціальними звуковими та світловими сигналами, проте водій пришвидшив рух до 140 кілометрів на годину та намагався втекти. Неподалік самого села, він не впорався з керуванням та наїхав на кучугуру снігу, після чого автомобіль перевернувся та став непридатним для подальшого руху. Водій не здався, виліз через вікно та побіг через дорогу, повідомляють у патрульній поліції.

30-ти річного громадянина наздогнали та затримали. Патрульні з’ясували, що він не мав документів на транспортний засіб та вже притягувався за керування напідпитку за що був позбавлений водійського посвідчення та за незаконне поводження з наркотичними засобами. На місце події викликали власника автомобіля, який пред’явив документи на автомобіль та розповів, що передав порушнику його для ремонту. На місце події викликали швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу.

Загалом, за час роботи патрульної поліції на цього водія вже склали 12 адміністративних матеріалів, останні 23 січня 2017 року, зокрема один з них за невиконання вимог про зупинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: