На Львівщині водій намагався вивезти контрабанду (Відео, фото)

news_20170128_114039_1485596439

Сьогодні вранці в пункті пропуску «Грушів» прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці виявили сховок набитий куривом.

Повідомляє прес-служба ДПС України.

Він був облаштований в автомобілі «Фольксваген» польської реєстрації, яким керував громадянин України. Чоловік прямував в сусідню державу обравши для перетину кордону «зелений коридор», тим самим показуючи, що не має заборонених для перевезення предметів.

news_20170128_114045_1485596445

У ході огляду тайник викрили в подвійному днищі автомобіля. Загалом він був запакований 5900 пачками сигарет різних марок.

Наразі встановлюється вартість тютюнових виробів. Також через таку спробу перевезти сигарети чоловік скоріш за все втратить і свою автівку.

Відмітимо, що протягом вчорашнього дня сигарети на кордоні також виявлялися в пунктах пропуску «Ягодин», де їх викрили в запасному колесі, та «Порубне». Зокрема, в останньому громадянин України, який керував автомобілем «Пежо» втратив свого залізного коня вартістю 400 тисяч гривень, адже заховав тютюнові вироби в порожнині стінки між салоном автомобіля та багажним відсіком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: