На Харківщині стався вибух у квартирі

У селищі Слобожанське Зміївського району Харківської області внаслідок вибуху побутового газу у квартирі багатоповерхівки постраждали п’ятеро осіб.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на відділ комунікації Головного управління Нацполіції України в Харківській області, інформація про подію надійшла до Зміївського відділу поліції від диспетчера ДСНС вчора, 28 січня, о 14:00.

За даними поліції, у селищі Слобожанське Зміївського району у двокімнатній квартирі п’ятиповерхового будинку стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху постраждав господар квартири, його син, подруга сина та двоє найманих працівників.

Всі громадяни госпіталізовані до реанімаційного відділення районної лікарні з термічними опіками шкіри різних ступенів. Здійснювалась евакуація жителів будинку, а також відключення газопостачання та опалення під’їзду. За попереднім даними, вибух стався через порушення правил користування газовим балоном при виконанні ремонтних робіт, пов’язаних з монтажем натяжної стелі.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: