Львівщина отримала відзнаку міжнародного форуму у Польщі

Днями у Республіці Польща (м.Ряшів, Підкарпатське воєводство) завершився ювілейний X Форум Європа – Україна «Можливості, яких не можна втратити». Серед учасників була і Львівщина, яку високо оцінили організатори та учасники. Наша область отримала відзнаку за найкращу презентацію на Східному Ярмарку, що відбувся у рамках цього Форуму.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

За словами в.о. начальника управління Наталії Табаки, під час Форуму також досягнуто домовленостей щодо двосторонньої співпраці у розвитку медичного туризму. Зокрема, вже запланований візит польських експертів на Львівщину для напрацювання спільних проектів.

«Нам також вдалось налагодити контакти із потенційними інвесторами та юридично-фінансовими установами Польщі, котрі сприяють супроводу польських інвестиційних проектів. Ще відбулось кілька результативних зустрічей із керівниками українсько-польських підприємств», - розповідає Наталія Табака. - Окрім цього, на Східному Ярмарку ми обговорили співпрацю області з іспанським автономним співтовариством Андалусія та запланували подальшу зустріч».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: