На Львівщині судитимуть організаторів підпільних казино

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 7-ми членів організованої злочинної групи, які впродовж лютого - травня 2016 року незаконно займалися гральним бізнесом на території Стрийського району Львівської області.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що один з керівників злочинного угруповання, будучи вже судимий у 2015 році за аналогічний злочин, організував стійке злочинне угруповання, в яке, окрім нього, увійшли ще 6 осіб. Учасники вказаного угруповання організували діяльність 2 гральних закладів, де створили умови для проведення та надання стороннім особам (гравцям) можливості здійснення азартних ігор на гральних автоматах.

В травні 2016 року цю незаконну діяльність зазначених підпільних гральних закладів правоохоронними органами було припинено, вилучено і накладено арешт на 21 гральний автомат, обладнаний ігровими платами з встановленим на них спеціалізованим набором ігор азартного характеру.

Зазначимо, що за вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді штрафу від 170 до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: