Невгамовний порушник на BMW провалив втечу від патрульних (Відео)

Водій BMW отримав 5 адмінматеріалів і тимчасове затримання автомобіля.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова в Facebook.

Сьогодні, о 5 годині ранку патрульні отримали орієнтування про автомобіль BMW 525 TDS, який не виконав вимогу про зупинку і рухається порушуючи правила дорожнього руху на великій швидкості. Автомобіль їхав з вулиці Городоцької в напрямку вулиці Кульпарківської.

На перетині з вулицею Героїв Упа порушника намагався перехопити один із екіпажів, однак втікач проігнорував вимогу і ледь не вчинив зіткнення зі службовим автомобілем. Водій продовжив рух і виїхав в напрямку населеного пункту Брюховичі продовжуючи порушувати правила. За 20 хвилин автомобіль вдалося зупинити. 26-річний водій був тверезим і пояснити чому втікав не зміг. При перевірці документів з‘ясувалося, що цей автомобіль перетнув кордон з іншими номерними знаками.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Допоки слідчі їхали на місце події патрульні оформили на водія 5 адмінматеріалів. Зокрема, постанову за відсутність документів – 425 гривень штрафу; дві постанови за порушення правил дорожнього руху, кожна з яких штраф 425 гривень; протокол за порушення правил дорожнього руху, які призвели до створення аварійної обстановки що передбачає або штраф 680 гривень, або позбавлення водійського посвідчення до одного року; протокол за невиконання вимоги про зупинку, відповідальність за таке або 153 гривні штрафу, або позбавлення посвідчення до 6 місяців. Слідчі Шевченківського відділу поліції тимчасово затримали загаданий автомобіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: