Синютка заявляє про завершення очистки Львова від сміття

IMG_9867

Вивезення сміття з переповнених майданчиків у Львові завершено. Про це під час брифінгу повідомив голова ЛОДА Олег Синютка.

Вивезення сміття з переповнених майданчиків у Львові завершено.

Про це під час брифінгу повідомив голова ЛОДА Олег Синютка, передає ІА Дивись.info.

«Перевізники доповідають про вивезення нагромаджених  відходів з території Львова. Для тог що перевірити цю інформацію представники департаменту ЖКГ скеровані по територіях і ми до кінця дня матимемо перевірену інформацію щодо завершення вивозу відходів» - заявив Олег Синютка.

Читайте такожСміттєвий колапс у Львові може повторитися?

За даними ЛОДА, у Львові очищено 380 переповнених майданчиків, зі Львова вивезено близько 1,5 тисячі тонн сміття. Він закликав мешканців Львова у випадку виявлення переповнених майданчиків повідомляти на гарячу лінію області за номером 112.

«Ми з’ясуємо чи це нагромаджене чи поточне сміття, і щоб ми перед перевізником поставили питання про вивезення цих відходів», - заявив Олег Синютка.

Він сподівається, що сьогодні львівська міська рада приступить до дератизації та дезінфекції майданчиків.

Раніше, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Серій Бабак повідомляв, станом сьогодні на ранок перенавантаженими залишаються 85 майданчиків. За день-два всю перенакопичену масу сміття планують вивести. Опісля на цих майданчиках буде проведено дезінфекцію та дератизацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: