У Львові відбулася прем’єра фільму «Рідні»

Відомий режисер Віталій Манський, який представив на українських, зарубіжних та, навіть, російських кінопоказах свій фільм, змалював думки та погляди своєї родини, які опинилися по різні сторони інформаційної війни. Чимала частина фільму присвячена Львову.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Відомий документаліст львівського походження Віталій Манський повернувся до рідного міста, аби представити свою нову стрічку «Рідні». Режисер об’їхав країну, збираючи думки і погляди своєї великої родини, що опинилась розділена інформаційною війною.

«Ми змогли цей фільм показати на кінофестивалі в Москві, в найбільшому кінотеатрі, лише як зарубіжний фільм, тому що у фільмі є заборонене для вживання в Росії словосполучення анексія Криму. А фільм «Рідні» являється зарубіжним, тому що Росія не брала участі в його створені. І найбільш вражаючи, що перед показом група представляла фільм на фоні плаката, це український прапор і усі були шоковані, як таке може бути. Так як усім зрозуміло, що Україна в російських ЗМІ посідає образ ворога.

По завершенню фільму, багато хто підходив і запитував, чи є життя на Марсі, тобто у Львові. І я всіх закликав поїхати до Львова, щоб подивитися все на свої очі»,- зазначив Віталій Манський, режисер фільму «Рідні».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: