У Золочеві підліток заліз до будинку через кватирку: злодію оголошено про підозру

Працівники Золочівського відділу поліції встановили, що 16-річний юнак наприкінці жовтня минулого року проник через незачинену кватирку до житлового будинку одного з місцевих жителів.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Звідти він викрав мультиварку, комп’ютерний монітор, вироби зі срібла, два цифрових фотоапарата та мобільний телефон. Загальна сума заподіяних збитків становить понад 6300 гривень.

Через декілька днів неповнолітній скоїв другу крадіжку. Він скористався ключами, які загубив потерпілий. Підібравши їх на вулиці, юнак прослідкував,  де мешкає чоловік. Дочекавшись, коли в будинку нікого не залишилось, зловмисник відчинив двері ключем та викрав з особняку ноутбук, планшет, 10 мобільних телефонів та колекцію старовинних монет. Загальна вартість викрадених речей – майже 17 000 гривень.

Речові докази вилучено та повернуто власникам. Зловмисникові оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.3. ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: