Визначено ключове гасло і логотип Євробачення-2017 (відео)

eurovision-2017-logo-celebrate-diversity-kyiv

Організатори Євробачення-2017 визначили, що ключовим гаслом пісенного конкурсу, що відбудеться в Києві, буде «Celebrate Diversity» - «Шануймо розмаїття».

Про це пише wiwibloggs

Зазначається, що це гасло «добре доповнює творчий дизайн цьогорічного пісенного конкурсу, в основі якого – традиційне українське намисто, що є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, а й вважається оберегом. Неповторності прикрасі надає саме те, що вона складається з великої кількості різноманітних намистин, кожна з яких особлива».


«Слоган «Celebrate Diversity» доповнює минулорічну тему «Come Together» (Єднаймося – укр.). У цьогорічному гаслі Євробачення є важливі для пісенного конкурсу цінності. «Celebrate Diversity» - про об’єднання Європи і країн поза її межами, громадяни яких зберуться разом, щоб вшанувати те, що нас поєднує, і те, що відрізняє один від одного, робить нас унікальними. Також усіх поєднає гарна музика», – цитує сайт виконавчого директора Євробачення Йона Ула Санда.

Він вважає, що «використання цього чудового та значущого логотипу, заснованого на традиційному оберегу, створює не лише відчуття історичності, але й сучасності - у зовнішньому вигляді та подачі».
«Оскільки ця тема є ключовою для команди Євробачення-2017, ми з нетерпінням чекаємо на фантастичне шоу у травні», - додав Йон Ула Санд.
В повідомленні сказано, що «слоган і логотип події дають розуміння української культури та уявлення про те, що чекатиме на фанів, які приїдуть до Києва в травні».

eurovision-2017-logo-celebrate-diversity-kyiv

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: