Заборона на в'їзд до США стосується власників «грін-карт» із семи країн

Заборона на в'їзд до США жителям семи країн, де більшість складають мусульмани, стосується також і власників «грін-карти» (посвідки на проживання в США), повідомили в американському міністерстві внутрішньої безпеки.

Про це інформує ВВС Україна.

«Заборону введуть також щодо власників «грін-карти», — підтвердила представник відомства Джилліан Крістенсен.
Громадяни Сирії, Ємену, Іраку, Ірану, Лівії, Сомалі та Судану, у яких є «грін-карта», виїхавши за межі США, не зможуть повернутися в країну.
Як повідомили BBC у Держдепартаменті США, відомство працює над негайним введенням цієї заборони в дію.

Раніше стало відомо, що Дональд Трамп припинив прийом сирійських біженців у країну на невизначений термін, а також заморозив на 120 днів програму прийому біженців з інших країн.
Цього тижня ЗМІ вже повідомляли, що крім призупинення програми прийому біженців, передбача.ть ввести мораторій на в'їзд громадян семи мусульманських країн (Судану, Ємену, Лівії, Сомалі, Іраку, Ірану й Сирії).
У суботу агентства повідомили, що жителі семи країн із переважно мусульманським населенням, щодо яких запроваджується заборона на в'їзд у США, зіткнулися з відмовами під час покупки квитків у США і перельоті до Сполучених Штатів.

ООН і низка європейських країн уже закликали Вашингтон переглянути своє рішення припинити прийом біженців і відмовити жителям Сирії та іншим державам у в'їзді до США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: