Чайна Мозес виступить на Alfa Jazz Fest 2017 у Львові

Організатори Alfa Jazz Fest 2017 продовжують розкривати карти – цього року на головній фестивальній сцені імені Едді Рознера виступить джазова вокалістка Чайна Мозес. У Львові співачка представить нову програму, побудовану на основі альбому Whatever, що вийде наприкінці березня.

Чайна народилася в Лос-Анджелесі, але з раннього віку проживає у Франції. Її батьки – знаменита джазова співачка Ді Ді Бриджвотер (хедлайнер Alfa Jazz Fest 2014) і режисер Ґілберт Мозес. Першу композицію Time (1996) Чайна Мозес записала у 16 років. Популярність виконавиці значно виросла з виходом платівок China (1997), On Tourne en Rond (2000) і Good Lovin (2004).

У 1999 році Чайна Мозес розпочинає кар’єру телеведучої, працює на французьких музичних каналах. З 2011-го веде авторську передачу Made in China на радіостанції Jazz Radio.

У 2009 році Чайна записує платівку This One’s For Dinah, присвячену улюбленій співачці Діні Вашингтон. На честь великих виконавиць у жанрах блюз і соул виходить і наступний альбом — Crazy Blues (2012).

Виступ Чайни Мозес відбудеться 25 червня на головній фестивальній сцені імені Едді Рознера, що розташована у Парку культури.

Раніше організатори Alfa Jazz Fest 2017 анонсували виступи оркестру Gordon Goodwin’s Big Phat Band і американського вокаліста та композитора Ґреґорі Портера.

Нагадаємо, щорічний Alfa Jazz Fest вже всьоме відбудеться у Львові. Традиційно діятиме три фестивальні сцени: основна сцена ім. Едді Рознера у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького (вхід платний), сцена на площі Ринок (вхід вільний) і сцена на подвір’ї палацу Потоцьких (вхід вільний). Квитки надійдуть в продаж у квітні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: