ЛОР не хоче віддавати державі Львівський палац мистецтв

5777_800x600_lyvovskii dvorec iskusstv

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Президента та уряду щодо ситуації навколо комунального закладу культури Львівської обласної ради Культурно-мистецький центр «Львівський палац мистецтв».

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Президента та уряду щодо  ситуації навколо комунального закладу культури Львівської обласної ради Культурно-мистецький центр «Львівський палац мистецтв».

«У Господарському суді Києва розглядається справа за позовом Фонду державного майна України до Львівської обласної ради і Львівської ОДА про визнання незаконними та скасування розпорядження й рішень, визнання права власності та витребування нерухомого майна – будівлі Палацу мистецтв за адресою Львів, вул. Коперника, 17… Просимо втрутитись у ситуацію щодо незаконних намірів державної влади в інтересах невстановлених осіб позбавити громаду Львівської області будівлі Палацу мистецтв за адресою: м.Львів, вул. Коперника, 17; захистити права власності територіальної громади на зазначений об’єкт; вжити заходів щодо притягнення до відповідальності осіб, які сприяють (заохочують) вчиненню протиправних (рейдерських) дій у захопленні об’єктів комунальної власності» - йдеться у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: