До працівників ДСНС у Авдіївці долучилась місія Міжнародного комітету Червоного хреста, – Аваков

До працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій у Авдіївці долучилась місія Міжнародного комітету Червоного хреста.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у Facebook, передає УНІАН.

«З головою місії Міжнародного комітету Червоного хреста в Україні Аланом Ешліманном обговорили ситуації у Авдіївці, співпрацю та координацію представників МКЧХ з Держслужбою з надзвичайних ситуацій. Важлива сумісна роботу, що ії будемо виконувати найближчим часом – організація доставки ДНК-проб до експертних центрів МВС для проведення експертиз та внесення у базу даних», - зауважив він.

Крім того, за його словами, домовилися про проведення тренінгів для поліцейських, нацгвардійців та рятівників, які працюють у зоні бойових дій.
Ешліманн повідомив, що місія Міжнародного комітету Червоного хреста в Україні вчора надала для мешканців Авдіївки 320 ковдр. Сьогодні було відправлено гуманітарний конвой: матраци – 450 шт.; ковдри – 2700 шт.; світильники – 1000 шт.; газові пальники – 2000 шт.; матеріали для забезпечення житловими умовами в надзвичайних ситуаціях для 100 домогосподарств; пластикові захисні покриття – 20 шт.; брезентове покриття – 100 шт.; перев’язувальні набори – 3 шт. (для 150 пацієнтів); набір для накладання швів – 1 шт. (для 50 пацієнтів); набір для накладання гіпсу – 1 шт. (для 50 пацієнтів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: