У транспорті Львова хочуть запровадити соціальну рекламу про ввічливе ставлення до вагітних жінок

56028075e13ecc3e9e5ee85edd53f448_XL

Доволі часто наші чарівні львів’янки, які готуються до материнства, стикаються з байдужим ставленням оточуючих до їхнього «особливого» періоду в житті, пояснює депутат Львівської міської ради Уляна Пак. Зокрема, найчастіше мова йде про різного роду заклади з надання послуг, громадський транспорт тощо.

«На мою думку, у цьому випадку надзвичайно дієвою була б соціальна реклама, що є хорошим інструментом для зміни моделей суспільної поведінки, адже заставляє людей подивитись на себе збоку. Як показує практика, такий потужний інструментарій (в даному випадку, жартівливого характеру) можна застосувати як заклик до гідного поводження з вагітними жінками у громадському транспорті», - зазначила Уляна Пак.

Зі слів депутата, у відповідь на її звернення надійшла відповідь від адміністрації міського голови, у якій зазначається, що розуміючи важливість порушеного питання, управління інформаційної політики та зовнішніх відносин готове спільно з міським обранцем розробити макет соціальної реклами та звернутись до транспортних підприємств з проханням про виготовлення рекламних носіїв та, в подальшому, їх розміщення в салонах транспортних засобів.

Джерело:www.lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: