Зрада: Шуфрич на російському телеканалі звинуватив Україну в ескалації конфлікту на Донбасі

Народний депутат від фракції «Опозиційний блок» Нестор Шуфрич звинуватив українську владу в саботажі Мінських домовленостей і ескалації конфлікту на Донбасі.

Відповідну заяву він зробив в ефірі російського пропагандистського каналу Росія 24, передає УП.

«Влада спекулює на темі війни, не зацікавлена в мирному врегулюванні і буде саботувати Мінські угоди», - заявив Шуфрич.

«Я абсолютно впевнений, що якщо українську владу не змусять, а на жаль, опозиція сьогодні не в змозі тиснути на українську владу, а хоча деякі представники роблять все, щоб змусити хоча б президента України, керівництво України, реалізувати Мінські угоди, але в сьогоднішній ситуації ми повинні зробити все, щоб Україна виконала свої угоди», - додав він.

Як відомо, 31 січня проросійські війська продовжили штурмові дії і активно застосовують артилерію і міномети в районі населеного пункту Авдіївка.

В результаті обстрілів у Авдіївці припинене електропостачання, обмежене теплопостачання та водопостачання. Ремонтні бригади не зможуть вийти на місце розриву лінії електропостачання через безупинні обстріли.

Проросійські бойовики розпочали штурмові дії в районі авдіївської промзони вранці 29 січня з метою захоплення позицій ЗСУ, є втрати з обох сторін.

Напередодні ескалації конфлікту, 28 січня, відбулася телефонна розмова між президентом США Дональдом Трампом та президентом Росії Володимиром Путіним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: