«Карпати» взяли в оренду 21-річного аргентинського захисника

Transfer-Green

21-річний аргентинський захисник Крістіан Пас та львівські «Карпати» уклали орендну угоду з правом викупу терміном на півроку. Попереднім клубом Крістіана був аргентинський «Темперлей», в якому він провів 4 матчі.

Номінально, Крістіан є центральним оборонцем, правша. Ближче познайомитися із львівською командою, аргентинець зможе уже сьогодні, адже разом із «зелено-білими» він вирушить на другі зимові збори до Туреччини.

«Дуже важливий крок у моєму житті. Перш за все, Україна – це Європа. Я приїхав сюди, аби розвинути свої можливості як футболіста. Отримав дуже хороші відгуки про львівський клуб, вважаю, що це початок нового етапу моєї футбольної кар’єри. Львів – новий виклик для мене, котрий мені подобається», - розповів Крістіан Пас.

Ткож сьогодні стало відомо, що нападник Олексій Гуцуляк вирішив достроково залишити іспанський «Вільярреал» та повернутися в «Карпати». Орендну угоду із клубом, який орендував карпатівця, було розірвано.

Найближчим часом вихованець клубної Академії повернеться до Львова, після чого приєднається до табору «Карпат» у Туреччині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: