На Львівщині затримали квартирних злодіїв-гастролерів

16468839_1739201836395091_954894620_n

Дві групи квартирних злодіїв затримали львівські правоохоронці. Одна банда – грузини, інша – кримські татари, громадяни РФ.

Про це повідомив Валерій Середа,начальник ГУ Нацполіції у Львівській області.  

«Перед новим роком і одразу після були затримані дві групи злочинців, які працювали тут. Це дещо стабілізувало ситуацію із квартирними крадіжками. Ці дві групи спеціалізувалися на квартирах і будинках. Вони не львівські, одні – це грузини, які працювали по Львову. Інша група – кримські татари, громадяни Росії. Всі вони затримані. Ми проводимо зараз досудове розслідування. Зараз у крадіїв така методика, що вони не працюють на території, де проживають», – розповів Валерій Середа.

Головний поліцейський Львівщини також пояснив, чому за час свят зросла кількість злочинів.

«Тенденції зростання рівня злочинності нема. Працюємо над тим, щоб знизити нинішній рівень злочинності. Якщо взяти суху статистику реєстрації злочинів, то вал через свята нам дали побутові злочини. Були бійки, відповідно, завдання легких тілесних ушкоджень. Пішла реєстрація люди потрапляли до лікарні з травмами. А ми, відповідно, були зобов’язані відкривати кримінальні провадження. Люди будуть у подальшому притягатися до кримінальної відповідальності. Було багато злочинів, пов’язаних із квартирними крадіжками. Так традиційно буває на свята, коли люди виїжджають з дому. Повертаються за тиждень і бачать, що їх обікрали. Такі злочини важко розкривати, бо вже немає слідів, відбитків пальців тощо», – підсумував Валерій Середа.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: