9-річна дівчинка викликала поліцейських, щоб втихомирили збоченця

Вчора, близько 15 години, з парку Горіховий гай, надійшов виклик від 9-річної дівчинки, про невідомого чоловіка, який чіпляється до неї та її подружок.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

16473649_1651093718525727_2275696349779448062_n

Дівчинка описала чоловіка. Інспектори швидко прибули на місце, там їх зустріли дівчата 8-10 років, які були схвильовані і плакали. Разом з дітьми була мама однієї з дівчат. Неповнолітні розповіли, що невідомий чоловік жестами покликав дівчат до себе, оголив статеві органи і вчиняв інші дії, зокрема кидав їм гроші. Дівчата сказали, що вже кілька днів поспіль цей чоловік їх переслідує у цьому парку. Патрульні передали в орієнтування зазначеного чоловіка. Дітей посадили в службовий автомобіль і разом з ними почали обстежувати територію. Діти одноголосно вказали на чоловіка, який, помітивши патрульний автомобіль, різко змінив напрямок руху. Він намагався втекти, однак патрульні наздогнали та затримали 50-річного чоловіка.

При поверхневій перевірці у нього знайшли візитки із зображенням оголених жінок та їхніми контактами. Присутня мама написала заяву на підозрюваного. Патрульні сповістили батьків решти дітей і згодом доставили їх додому. В присутності психолога та мами слідчі Франківського відділу поліції опитали дівчинку.

Попередньо розглядається відкриття кримінального провадження за статтею 156 ч.2 Кримінального кодексу «Розбещення неповнолітніх». Карається позбавлення волі на строк від п‘яти до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: