Перший чемпіонат з «Чу-Ва-Чі» у Львові: як взяти участь

У Львові відбудеться перший чемпіонат з популярної гри «Чу-Ва-Чі» (відома також як «Камінь-ножиці-папір»).

Участь у змаганнях може взяти кожен — вікових обмежень немає. Турнір відбудеться 18 лютого у креативному просторі Art Studio Passage, що розташований на території Львівського заводу радіоелектронної медичної апаратури (Заводська, 31/

Перший етап змагань — жеребкування (учасники дізнаються своїх суперників у першому раунді). Один раунд триватиме до трьох перемог. Кількість раундів залежатиме від кількості учасників. У фінальному етапі найвправніші учасники зійдуться в «двобоях» за перше, друге і третє місця.

Незвичний турнір розпочнеться о 14:00. Вартість участі в ньому становить 40 гривень. Однак, за словами організаторів, для тих учасників, яким вдасться обіграти в «Чу-Ва-Чі» охоронця при вході, діятиме знижка — 20 гривень.

Музичний супровід забезпечуватиме DJ Machitas. Переможці змагань отримають подарунки від брендів одягу Heyday, White Sand, мережі ресторанів Kumpel Group та гумор-шоу Lviv City Stand Up.

Зареєструватися для участі в змаганнях можна за посиланням. Реєстрація учасників завершується 17 лютого о 14:00.

Нагадаємо, за правилами гри «Чу-Ва-Чі», всі гравці стискають одну руку в кулак і одночасно проговорюють: «Чу-Ва-Чі-Чу-Ва-Чі». На останньому складі синхронно показують рукою один з трьох знаків: «камінь», «ножиці» або «папір». Переможець визначається наступним чином: ножиці ріжуть папір, папір накриває камінь, камінь ламає ножиці. Ця популярна гра має й інші назви, як-от «Ю-Зе-Фа» або «Чін-Гін-Са».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: