Стало відомо, кого вчора у Львові затримали на хабарі у 10 тисяч доларів

habarnik

Затриманий у Львові хабарник виявився помічником-консультантом народного депутата від партії «Народний фронт» Олександра Ксенжука. Його ім’я – Руслан Бурячковський.

Про це повідомили власні джерела у правоохоронних органах, пише Форпост.

Згідно з інформацією сайту Верховної ради, Руслан Бурячковський є заступником директора ТОВ «АЛЬКОР-ІНВЕСТ», проживає в місті Хмельницькому.

Олександр Ксенжук є головою Державної пробірної служби України, проживає у Хмельницькій області. До Верховної Ради обраний за списком партії «Народний фронт» (№36 у списку).

На позачергових виборах 2014 року Бурячковський теж балотувався за виборчим списком «Народного фронту» під номером 195, але до парламенту не потрапив.

Нагадаємо, Бурячковський був затриманий чора у Львові за фактом вимагання та одержання через посередника неправомірної вигоди. Грошові кошти в розмірі 10 тисяч доларів США від приватного підприємця призначалися за не створення перешкод у здійсненні ним підприємницької діяльності шляхом не направлення інформації до правоохоронних та контролюючих органів. Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Найцікавіше, що за даними джерел, передача хабара відбувалася в кількох десятках метрів від будинку обласного управління поліції Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: