У Львові продовжать спортивні програми, аналогів яким немає в Україні

У Львові продовжать дію спортивних програм, аналогів яким немає в Україні, – Кращий дитячий тренер та Відкриті Кубки Львова.

Як відомо, програма Кращий дитячий тренер визначає 100 кращих тренерів, які працюють з дітьми віком до 18 років. Таким чином у місті намагаються стимулювати розвиток масовості та залученню дітей до різноманітних спортивних секцій. Переможці Програми отримують винагороду по 25 тис. грн.

Програма Відкриті Кубки Львова покликана започаткувати та проводити спортивні кубки з різних видів спорту, які мають стати візитівкою міста. Федерації переможці отримують з міського бюджету до 150 тис. грн. на організацію та проведення Кубку Львова. У минулому році проведено більше 20 Відкритих Кубків. Слід зазначити, що однією з умов проведення є онлайн трансляція спортивної події, що сприяє залучення до її перегляду ще більшої кількості людей.

«Нам вдалося створити не тільки продукти, які є унікальними, але й розробити зрозумілу та прозору систему визначення переможців. В цьому також велика заслуга Громадської ради з питань розвитку спорту Львова. Ці програми – це продукт спільної праці міста та громадськості», - Володимир Шнайдер, начальник управління молоді та спорту Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: