У Львові відбудеться сімейний шаховий турнір

Львів’яни мірятимуться інтелектами. В суботу у Львові відбудеться турнір з шахів серед сімей. Змагання вже вдруге проводитиме Львівська шахова академія.

Наразі заявку про участь подали більше 20 команд, та реєстрація триває до кінця п’ятниці, 3 лютого. Згідно з положенням, участь можуть брати команди, до складу яких входить двоє гравців: шахіст або шахістка 2004 року народження чи молодші та один з членів сім’ї (батько, мати, дідусь, бабуся, брат або сестра).

«Ми вже вдруге проводитимемо змагання з шахів між сім’ями. Як показує досвід,  такий турнір є надзвичайно корисним як для дітей, так і для дорослих. По-перше, діти мають можливість позмагатись і ще раз потренуватись грі в шахи, так і звикнути до участі у змаганнях. І, по-друге, що є не менш важливим, батьки на цьому турнірі приміряють на себе роль своїх дітей – лише так вони можуть зрозуміти, як з середини виглядає змагання, що означає боротись за шаховий кубок. Тому тільки сівши з дітьми за один стіл, дорослі можуть їх зрозуміти», - розповів організатор змагання Назар Фірман.

Сімейний турнір відбудеться в шаховому клубі «Південний», що знаходиться за адресою вул. Щирецька, 36, ТЦ «Калина», 3 поверх. Початок о 10.00 год.

З положенням можна ознайомитись за цим посиланням. Зареєструватись: goo.gl/mH6Z0X.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: