Дію міграційного указу Трампа призупинив суд

tr_vs

Федеральний суд в Сіетлі призупинив дію указу президента США Дональда Трампа, в якому той розпорядився припинити прийом біженців та видачу віз громадянам семи держав, населених переважно мусульманами, пише УП з посиланням на ВВС.

Федеральний суд в Сіетлі призупинив дію указу президента США Дональда Трампа, в якому той розпорядився припинити прийом біженців та видачу віз громадянам семи держав, населених переважно мусульманами, пише УП з посиланням на ВВС.

Згідно з інформацією, дію указу призупинено по всій країні доти, доки не буде розглянуто позов, поданий в цей суд місцевою прокуратурою. У позовній заяві вимагається визнати основні положення указу неконституційними і скасувати його.

Прокурор штату Вашингтон Боб Фергюсон, коментуючи рішення призупинити дію указу, назвав його свідченням торжества закону в США. Він додав, що тепер люди, що потрапили під дію указу, знову зможуть звертатися за візами.

Нагадаємо, з моменту видання указу були анульовані близько 100 тисяч вже виданих американських віз. У той же час влада США відзначає, що всі мігранти з постійним дозволом на проживання безперешкодно потрапляють в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: