На Львівщині затримали групу нелегальних мігрантів (Фото)

16492341_1337761746262906_1088053636_o
фото: управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми

На Львівщині управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Львівській області спільно з прикордонниками Мостиського загону, затримали групу нелегальних мігрантів з Індії, які намагалися потрапити до країн ЄС. Про це інформує спеціальне управління.

На Львівщині управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Львівській області спільно з прикордонниками Мостиського загону, затримали групу нелегальних мігрантів з Індії, які намагалися потрапити до країн ЄС. Про це інформує спеціальне управління. 

«В ході оперативної інформації про можливе переміщення через кордон групи нелегальних мігрантів на напрямку ймовірного руху порушників було виставлено пост з оперативників та працівників прикордонної служби.
За результатами білля населеного пункту Буців Мостиського району Львівської області затримали 6-ть невідомих осіб, чоловіків від 21 до 28 років, які при собі мали документи громадян Індії, намагались знайти, де проходить кордон України з Польщею», - йдеться у повідомленні.

Пізніше вдалося вияснити, що прибули вони в Україну легально, за допомогою третіх осіб спробували незаконно дістатися Польщі, а далі країн західної Європи. Усіх шукачів кращого життя було доставлено до відділу прикордонної служби.

Вжитими подальшими заходами встановлено організатора вказаного незаконного переміщення осіб через державний кордон України, яким виявився іноземець, що перебуває на території України за посвідкою на тимчасове проживання.
Організатора затримано в поряду ст. 208 КПК України.

Згідно з інформацією управління, тривають подальші слідчі дії в рамках кримінального провадження, за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: