Львівські патрульні затримали чоловіків, які побили та пограбували жінку

16406827_1652363918398707_4906581386439120516_n

Патрульні затримали чоловіків, які підозрюються у серії крадіжок мобільних телефонів.

Учора вдень, на службу 102 зателефонувала жінка і повідомила, що днем раніше, двоє невідомих нанесли їй тілесні ушкодження та забрали мобільний телефон, а тепер принесли його її знайомому на продаж. Інспектори прибули на один з ринків, де знайомий заявниці продавав техніку. В цей час він відволікав підозрюваних розмовою.

Чоловік розповів, що двоє невідомих принесли йому мобільний телефон Xiaomi. Він перевірив його за кодом IMEI та з‘ясував, що це телефон його подруги. Патрульні затримали підозрюваних, один з яких чинив супротив, а другий знаходиться у розшуку за крадіжку.

При поверхневій перевірці, у чоловіків знайшли 6 мобільних телефонів, пакет з навушниками, колбу та пакет з невідомим порошком подібним до наркотичної речовини, електронну вагу, клавіатуру, два маршрутизатори, ніж, 16 банківських карточок у візитниці, гаманець з грошима та чек на зданий телефон Samsung. Заявниця впізнала чоловіків, які її побили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, а самих зловмисників доставили до Галицького відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: