Майно Липецької фабрики залишили під арештом

Мосміськсуд залишив під арештом до 13 березня майно кондитерської фабрики Roshen в Липецькій області у справі про неправомірне відшкодування з бюджету Росії податку на додану вартість.

Мосміськсуд залишив під арештом до 13 березня майно кондитерської фабрики Roshen в Липецькій області у справі про неправомірне відшкодування з бюджету Росії податку на додану вартість, передає УНН із посиланням на ТАСС.

«Постанова Басманного суду від 9 грудня залишити без змін, апеляційну скаргу без задоволення», — оголосив рішення суддя.

Термін попередньо слідства у справі також продовжено до 13 березня.

Як пише видання, арешт накладено на 14 об’єктів нерухомості, в тому числі на склад готової продукції, чотири цехи, будівлю підсобного корпусу і сім земельних ділянок загальною площею понад 700 тис. кв. м.

Раніше спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила, що закриття кондитерської фабрики Roshen в Липецьку не має політичних причин.

Як повідомлялося, 20 січня корпорація Roshen заявила про ухвалення рішення зупинити виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики у Росії, що має відбутися у квітні 2017 року.

У корпорації зауважили, що арешт майна Липецької кондитерської фабрики, накладений СК РФ в рамках порушеної кримінальної справи, «зробив продаж фабрики неможливим».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: