Незалежний аудитор розпочинає перевірку фінансової діяльності «Львівспецкомунтрансу»

Відсьогодні і впродовж 30 днів ТзОВ «Аудиторська компанія «ДК-Україна» перевірятиме фінансову діяльність КП «Львівспецкомунтранс» у 2016 році.

За словами керівника міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергія Бабака, зовнішнього аудитора обирали на конкурсі через систему ProZorro. Подався лише один претендент, який і став переможцем торгів, передає прес-служба ЛМР.

Акцептована вартість надання послуг – 150 тис грн. при очікуваній 180 тис. грн. Оплату здійснюватимуть впродовж 30 днів із дня надання послуг (без передоплати). Перевіркою має бути охоплено 100% надходжень та загальної суми використання коштів бюджету на поповнення статутного капіталу підприємства в 2016 році.

Додамо, що «ДК-Україна» є членом світової мережі незалежних аудиторських і консалтингових компаній Nexia International. Як підкреслив Сергій Бабак, згідно з умовами конкурсу, усі компанії, що подавались, повинні були входити в 10-ку найкращих міжнародних мереж аудиторських компаній.

Нагадаємо, наприкінці січня виконавчий комітет міськради прийняв рішення про проведення зовнішнього незалежного аудиту ЛКП «Львівспецкомунтранс» за 2016 рік. Було сформовано відповідне технічне завдання, проведено конкурс, за яким обрано переможця торгів, а також укладено з ним договір. Конкурсні процедури тривали впродовж 2 тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: