Стала відома ціна квитків на Євробачення

30_main_new.1486327171

За квитки на Євробачення доведеться викласти від 40 євро (1200 грн) до 200 євро (5800 грн).

Стала відома орієнтовна вартість квитків на півфінали і фінали пісенного конкурсу Євробачення, який пройде в столичному МВЦ з 9 по 13 травня, пише Сегодня.

За словами заступника керівника Національної громадської телерадіокомпанії України з питань проведення конкурсу Павла Грицака, за квитки доведеться викласти від 40 євро (1200 грн) до 200 євро (5800 грн), у продажу вони з'являться вже цього місяця.

«Всього буде 9 подій (6 генеральних репетицій, два півфінали і фінал. – Авт.), на які продаватимуться квитки. Очікувані доходи від продажів становлять понад 60 мільйонів гривень, що на 30 мільйонів більше, ніж планувалося минулого року», – сказав Грицак в інтерв'ю журналістам.

За його словами, українська сторона ще веде переговори з Європейською мовною спілкою про можливість зниження ціни квитків через низьку купівельну спроможність українців. До того ж від сьогодні офіційно стартує бронювання пакетів готельного розміщення для іноземних гостей конкурсу – делегацій і журналістів.

Минулого року в Стокгольмі ціни Євробачення були приблизно на тому ж рівні. На півфінал шоу можна було потрапити за 32-140 євро (залежно від місця в залі), а квитки на фінал коштували 53-280 євро. Далекого ж 2005 року, коли конкурс вперше проходив в Києві, за відвідування фіналу потрібно було викласти від 12 до 250 євро (за тодішнім курсом – 6 грн за євро – ціна квитка від 75 становила до 1500 грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: