Тимошенко звинувачує Порошенка та його оточення в «провокаціях» довкола її зустрічі з Трампом

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко звинувачує президента України Петра Порошенка та його оточення в «провокаціях» довкола її зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

Про це інформує УНІАН.

На брифінгу вона заявила, що «мала коротку розмову, де йшлося виключно про Україну, про те, щоб з Росії не знімали санкції, а навпаки їх посилити».
На уточнююче запитання журналістів, яким чином все-таки відбувалася зустріч, оскільки навіть говорять про те, що вона відбувалась «біля туалету», Тимошенко відповіла: «Ті провокації, які влаштовані Порошенком і його оточенням для того, щоб дискредитувати мою зустріч з новообраним президентом США, кожній розумній людині зрозумілі».
«Все погане, що ви почуєте про цю зустріч - це організована, спланована президентом України, а також його лобістськими компаніями і його пропагандистами, брудна кампанія на дискредитацію цієї зустрічі», - сказала лідер «Батьківщини».

За її словами, для того, щоб «дискредитувати мою зустріч, команда президента вивела всіх тролів у «Фейсбук», в коментарі на всіх сайтах, які намагалися принизити і мене, і мою зустріч з президентом США».
Тимошенко наголосила, що ця зустріч була короткою, але «абсолютно повноцінною, нормальною».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: